Dansk
Kanns Hotel logo

Rosengaardens valnøddesnaps


Rosengaarden har nu i tre år produceret valnøddesnaps af nødderne fra det store træ i vandrerhjemmets have. De tre årgange har samme alkoholstyrke - 35% - men er ellers meget forskellige.

Vi plukker de grønne valnødder sidst i juli - lige før de har dannet skal. Nødderne ligger derefter i sprit vinteren over, hvorefter vi smager snapsen til. 

Grønne valnødder indeholder meget af bitterstoffet tannin, så den helt unge snaps har vis bitterhed - jo mørkere snaps desto mere bitter er den. Tanninen går ved modningen i forbindelse med alkoholen, hvilket betyder at snapsen med tiden bliver mere rund og blød. Denne modningsproces fortsætter i flasken.

Vores 2017 special er meget mørk, men vi har taget toppen af tanninerne med 1% kandis, så snapsen allerede nu er særdeles drikkevenlig. Desuden har den fået tre måneders lagring på et egetræscognacfad.

Snapsen kan købes på Kanns Hotel og på Rosengaarden, og vi giver også gerne en smagsprøve. Vi sender også gerne til hele landet - send os en mail i formularen nedenfor.
 2015 

Mild, blød og drikkevenlig
Pr. flaske a 50 cl
UDSOLGT
 

2016
Mørk med kraftig nøddesmag
Pr. flaske a 50 cl
275,- kr.
 

2017 Special
Ekstra mørk, lagret på cognacfad
Pr. flaske a 50 cl
275,- kr.

2018 Special

Mørk, lagret på cognacfad
Pr. flaske a 50 cl
275,- kr.

 

Send os en mail her:

Book online
Dette er vores officielle hjemmeside -vi garanterer at du altid får de bedste priser her.